Diensten aan bedrijven

Je hebt als bedrijf nood aan iemand die wetenschappelijke teksten opmaakt? Je zoekt een producttrainer? ...

Naast talrijke vakopleidingen in binnen- en buitenland (Uk, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Italië,...) heb ik mij de laatste jaren gespecialiseerd in de kunst van het online trainen. Meer hierover vind je op www.swn-natuurgeneeswijzen.com

Met meer dan 20 jaar ervaring als docent en gastspreker stel ik graag mijn diensten ter beschikking.

  • Diensten

- Opmaken van wetenschappelijke productfiches (Nl/E)

- Opmaken en uitwerken salesbook

- Opmaken opleidingsmateriaal zowel klassiek zoals powerpoint maar vooral ook webinars, vimeo's, podcasts, ...

- Training personeel

- Opmaken en al dan niet beheren van een online learningplatform. De School voor Westerse natuurgeneeswijzen beschikt over een eigen platform dat voor bedrijven een gepersonaliseerd bedrijfsplatform kan ontwikkelen.

- Online - offline productopleiding (personeel, B2B en B2C)

- Lezingen (online - offline)

- à la carte trainingen

- Ondersteuning op congressen en beurzen,...

- ...

Ik ontwikkel graag in samenspraak een opleidingsplatform volledig naar de maatstaven van jou bedrijf. Daarnaast kan persoonlijke begeleiding worden voorzien.

Docent of gastspreker nodig? Nieuw via een classroom-onlinesysteem kan een lezing via een onlinesysteem gebeuren. Dit kan bv voor klanten van een natuurwinkel. Datum en uur worden afgesproken - winkel zorgt voor de inschrijvingen - De ingeschreven klanten ontvangen een link en kunnen op het voorgestelde moment inloggen, de lezing live meevolgen als dan niet met interactie tussen de deelnemers. Op het eind van deze lezing kan de winkelier een aankoopbon of afhalen goodiebag,... voorstellen.

Vraag vrijblijvend offerte aan...

Verschillende formules mogelijk