Over mij

°Blankenberge 1966

Ik zette mijn eerste stappen in de wereld van natuurgeneeskunde uit nieuwsgierigheid naar de samenhang van het leven. Vanuit die honger naar kennis begon ik met het volgen van diverse opleidingen.

Al meer dan 20 jaar deel ik mijn kennis dankzij de combinatie van mijn werk als therapeute en docent.

   
Ook vandaag nog blijf ik mijn kennis bijschaven. Regelmatig reis ik dan ook af naar diverse opleidingsinstituten in het buitenland om mij bij te scholen. In Vlaanderen ben ik een van de pioniers voor de opleiding gemmotherapie, een discipline waarin ik mij blijf verdiepen en specialiseren en ondertussen ook al een boek over publiceerde.

Naast de gemmotherapie ben ik gespecialiseerd in fytotherapie, herboristerie, aromatherapie, hydrolaten, spagyrotherapie, bachbloemen en orthomoleculaire geneeskunde. Sinds kort mag ik mezelf ook veterinair fytotherapeut noemen. 

Ondertussen volgde ik ook tal van trainingen rond het opmaken en geven van webinars, creatie van online video's etc.

Het oprichten van de School voor Westerse natuurgeneeswijzen, een instituut waar professionals zich verder kunnen bekwamen op diverse vlakken binnen de geneeskunde is de kroon op mijn werk. Het zaadje dat ruim 20 jaar geleden is geplant, staat nu in volle bloei. The sky is the limit...