AANGEBODEN DIENSTEN EN PRIJZEN

De sessies verlopen via een gesprek. Aan de hand van het invulformulier alsook vele vragen probeer ik een beeld te vormen van wat jou hindert om gezond - gelukkig -... te zijn. Dat inzicht deel ik graag met je en hoop ik dat dit voor jou verrijkend en helend mag zijn. Ter aanvulling van dit proces werk ik met bachbloemen, gemmotherapie, fytotherapie, voedingsadvies...Ik werk ondersteund en hopelijk inspirerend voor jou. 

Ik vervang niet de diensten van een arts!

Voor de aankoop aanbevolen producten verwijs ik graag door naar apothekers, natuurwinkels, drogisterijen en webwinkels

Ik werk heel graag met de producten van GO en Lamberts. Met deze link zie je hun producten https://www.yours-healthcare.nl/?tracking=5acb6eaae7340

  • 1° sessie: +/- 2 uur  (bezorg voor de sessie je ingevulde document)

€85

  • 2 en 3de sessie:+/- 1u15 

€75

  • korte opvolgsessies: 45 minuten 

€50

  • Astrologisch consult

Opmaak persoonlijke geboortehorscoop (radix) en jaarhoroscoop (solar) inbegrepen. (*) Ik maak geen geboortehoroscopen van personen die niet aanwezig zijn (met uitzondering van kinderen tot 7 jaar).  

€85

  • Bachbloemenconsult 

flesje persoonlijke bachbloemen inbegrepen

€95

  • Individuele bachbloemen (extra flesje) 

€10

eventueel + verzendkosten 

De sessies gaan in principe altijd door op het adres van de praktijk (afspraken op verplaatsing kunnen - hiervoor wordt op voorhand de vergoeding afgesproken. 

Let op: Wenst u een gemaakte afspraak te annuleren? Dan vraag ik u om dit tenminste 2 dagen voor de afspraak te doen. Zo niet zie ik mij helaas genoodzaakt om de afspraak te factureren.