AANGEBODEN DIENSTEN EN PRIJZEN

De sessies verlopen via een gesprek. Aan de hand van het invulformulier alsook vele vragen probeer ik een beeld te vormen van wat jou hindert om gezond - gelukkig -... te zijn. Dat inzicht deel ik graag met je en hoop ik dat dit voor jou verrijkend en helend mag zijn. Ter aanvulling van dit proces werk ik met bachbloemen, gemmotherapie, fytotherapie, voedingsadvies...Ik werk ondersteund en hopelijk inspirerend voor jou. 

Ik geef er voorkeur aan om een eerste gesprek jouw live te ontmoeten. Ik werk ook online via zoom. Je krijgt een link doorgestuurd. je hoeft geen software etc te downloaden. Je klikt op de link op het afgesproken moment (wel camera en micro aanzetten) 

Ik vervang niet de diensten van een arts!

Voor de aankoop aanbevolen producten verwijs ik graag door naar apothekers, natuurwinkels, drogisterijen en webwinkels

Ik werk heel graag met de producten van GO en Lamberts. Met deze link zie je hun producten https://www.yours-healthcare.nl/?tracking=5acb6eaae7340

  • 1° sessie: +/- 2 uur  (bezorg voor de sessie je ingevulde document)

€95

  • 2 en 3de sessie:+/- 1u15 

€75

  • korte opvolgsessies: max 45 minuten online

€50

  • Korte opvolgsessie max 25 minuten online

€25

  • Bachbloemenconsult 

flesje persoonlijke bachbloemen inbegrepen

€95

  • Individuele bachbloemen (extra flesje) 

€10

eventueel + verzendkosten 

info via mail. 

Ik sta mensen graag bij in hun zoektocht. Ik doe dit graag goed en geef graag de juiste raad. Daarom kan individuele begeleiding NIET via mail. 

Ik ontvang dagelijks heel veel vragen via mail in ondersteuning voor therapeuten etc. Daar kruipt veel tijd in. Ik zie mij dus genoodzaakt om daar een kleine vergoeding voor te vragen. Na ontvangst van de betaling neem ik graag de tijd om uw mail te beantwoorden. (aanvraag via  onderstaand contactformulier)€18.5

Aanvraag tot informatie via mail 

De sessies gaan in principe altijd door op het adres van de praktijk (afspraken op verplaatsing kunnen - hiervoor wordt op voorhand de vergoeding afgesproken. 

Let op: Wenst u een gemaakte afspraak te annuleren? Dan vraag ik u om dit tenminste 2 dagen voor de afspraak te doen. Zo niet zie ik mij helaas genoodzaakt om de afspraak te factureren.