Individuele begeleiding door Nancy Popieul

Op afspraak kunt u bij mij terecht voor ondersteunend advies bij allerlei aandoeningen.  Tijdens een eerste gesprek overlopen we uw leven naar ziekte en gezondheid.  We zien ook even naar de gezondheid van uw ouders, grootouders etc.  Dit gesprek schetst een beeld om een verder verloop van de begeleiding te bepalen. Hierbij probeer ik ook een beeld te krijgen van uw gezinssituatie – werk – voeding etc.  Aan de hand van die informatie   maak ik samen met de client een voedingsschema en begeleidingsplan op.  Mijn doel hierbij is om zo weinig mogelijk van uw huidige situatie af te wijken en een voedingspatroon op te maken waar het ganse gezin deugd van heeft. 

Individuele begeleiding mogelijk te Ruiselede en Anti-aging Clinic Schorrehuisje te Knokke.

(mijn diensten vervangen NIET de diensten van een arts.  Mijn adviezen zijn ondersteunend  en in overeenstemming met de begeleiding van de arts. Indien u medische adviezen wenst raad ik u aan eerst een arts te zien.  Ik werk preventief en energetisch)

Individuele begeleiding: ondersteuning en begeleiding levensstijl; gezonde voeding; detox-kuren; gemmotherapie – fytotherapie etc en uiteraard een goed gesprek. 

voor meer info zie www.gezondheidspraktijknancy-popieul.com 

Je kan bij mij op afspraak terecht voor (Ruiselede en Knokke)

nancy.popieul@gmail.com  of 0495/28.01.29

 

GezondNatuurlijk geeft de hoogste prioriteit aan onze klanten en hun tevredenheid. Service staat bij ons voorop en met trots kunnen wij zeggen, dat door de jaren heen heeft GezondNatuurlijk duizenden tevreden klanten aan een degelijke en praktische opleiding heeft geholpen. Door ons z.g. in-house specialisme kunnen wij snel en adequaat onze klanten de beste dienst aanbieden.

Wij zijn constant bezig het assortiment van onze diensten uit te breiden en aan te vullen. Mist u iets in onze aanbod of heeft u een mededeling ? Laat het ons a.u.b. weten. U kunt ons mailen, bellen of bezoeken. contact. U bent van harte welkom.