Individuele begeleiding

Wil je graag begeleiding voor je gezondheid, extra adviezen rond gezond voeding,... Ik help je graag verder.

Ik sta klaar voor jong en oud, mens en dier,... Je kunt bij mij terecht voor een goed gesprek en inzichten in je gezondheid, advies rond gezonde voeding voor jou persoonlijk (of je gezin), ondersteuning via natuurlijke remedies zoals kruiden, gemmotherapie, bachbloemen, aromatherapie, spagyriek, orthomoleculaire voeding.

Mijn praktijk vind je in Wanze (omgeving Hoei). Individuele begeleiding is enkel mogelijk na afspraak. 

  • Een gezondheidsconsult: Je ontvangt op voorhand een uitgebreid anamneseformulier om in te vullen. Je bezorgt dit best voor de afspraak terug via mail. Vul dit zo gedetailleerd mogelijk in. Hoe gedetailleerder je dit invult, des te meer kans dat ik je kan helpen.(Allergie, hoofdpijn, burnout, gewrichtsklachten, immuniteitsproblemen,... mens en dier)

    Tijdens de eerste sessie nemen we dit formulier door en aan de hand van een gesprek (over je jeugd, opvoeding, voeding...) kan ik mij een beeld vormen over hoe ik jou mogelijks kan helpen. Tijdens de volgende sessies kunnen we de therapie verder uitbreiden. Ik verkoop geen producten.  Je ontvangt alle informatie waar en hoe je de producten kunt verkrijgen. 

  • Een bachbloemenconsult: Heb je last van angsten, slaapstoornissen, concentratiestoornissen... mogelijks kunnen bachbloemen je ondersteuning bieden. Tijdens zo'n gesprek verkennen we jouw probleem. Mogelijks kan het gesprek zelf al voor heel veel herkenning zorgen zo niet dan kunnen bachbloemen je verder ondersteunen. Jouw persoonlijke flesje bachbloemen krijg je mee naar huis.

  • Een astrologisch consult: Je bezorgt mij je geboortedatum, plaats en uur (kan verkregen worden op stadhuis van geboorte). Ik maak op voorhand je geboortekaart op. Tijdens de sessies nemen we voldoende tijd om deze te bespreken. Een astrologisch consult kan niet online. Reken op ongeveer 2uur. Ik doorloop met jou de belangrijkste fasen van je leven en ga samen met jou bekijken wat deze voor jou gebracht hebben. Ik werk altijd vanuit de kracht van 'heelheid'. Een geboortetekening (radix) bestaat dus niet uit positieve en negatieve elementen maar uit de krachten van het leven. Na het bespreken van je blauwdruk neem ik graag ook met jou de solar (stand van de planeten momenteel voor jou) door. Ik doe niet aan toekomstvoorspelling.

Een sessie aanvragen kan via het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op via mail. Is het je eerste sessie ? Dan ontvang je ook een document om in te vullen. (of via download op deze pagina) Neem daar rustig je tijd voor. Ik werk graag transparant en complementair. Het is dan ook belangrijk dat ik op de hoogte ben van je reguliere parcours. Wij staan klaar voor jong en oud, mens en dier... burnout, gewrichtsklachten, stress, menopauze, slapeloosheid, ...

Ik vervang niet de diensten van een arts! * na afspraak ontvang je het adres van de praktijk