voordrachten, amuses voor uw gezondheid

Omgaan met Diabetes, een gezond alternatief verhaal

Zaterdag 24 maart van 10 tot 15u30 te Ruiselede

Diabetes, is een van de snelst groeiende gezondheidsproblemen van de 21° eeuw.  Volgens veel wetenschappelijke bronnen wordt diabetes type 2 niet onder de ziekten gerekend maar wel het resultaat van een chronische ontsteking in uw lichaam ten gevolge van een verkeerde levensstijl.

Ondertussen tonen heel veel studies  en projecten aan dat het anders kan. 

Tijdens deze dag maak je kennis met suiker en vetmetabolisme.  We bekijken de oorzaken van diabetes.  Wat brengen nieuwe studies aan het licht…

In de namiddag gaan we dieper in op alle mogelijkheden om diabetes aan te pakken of te voorkomen.  Voeding, levensstijl, alternatieven voor suiker, voedingssupplementen,… etc.

Heb je diabetes?  Misschien kan deze workshop ook nog iets voor jou betekenen…. Geschikt voor iedereen die met gezondheid bezig is.

€95 per persoon (inbegrepen gezonde maaltijd, tussendoortjes, koffie, thee en andere aangepaste drankjes)

Inschrijven nancy.popieul@gmail.com of via www.gezondantuurlijk.eu

Alle deelnemers vertrekken naar huis met een feel-good tasje boordevol informatie en vooral veel nieuwe producten om te ontdekken....  inschrijven kan tot 10 maart. 

Immuniteit, uw weerstand verhogen

12 februari 2018 voordracht van 19u30 tot 21u30

We bekijken alle facetten van onze immuniteit.  Daarnaast maak je kennis met natuurlijke remedies die je immuniteit een boost geven.

€15 

Inschrijven noodzakelijk via www.gezondnatuurlijk.eu

Cholesterol, een gezond verhaal

26 maart 2018 Voordracht van 19u30 tot 21u30

Wat is cholesterol, wat zijn vetten, gezonde vetzuren,…. We duiken in dit verhaal.  Hoe hou je je cholesterol in evenwicht, wat bestaat er aan natuurlijke remedies die je hierbij kunnen helpen….

€15  (inschrijven kan tot 10 maart 2018) inschrijven noodzakelijk via www.gezondnatuurlijk.eu

Nieren en blaas

17 april 2018 Voordracht van 19u30 tot 21u30

Veel mensen hebben last van chronische blaasontsteking.  Tijdens deze voordracht bestuderen we de urinewegen.  Hoe hou je ze gezond en vooral welke remedies werken ondersteunend. 

€15 (inschrijven kan tot 10 april 2018)inschrijven noodzakelijk via www.gezondnatuurlijk.eu

Uw gezondheid in evenwicht met zuur-basebalans

23 mei 2018 Voordracht van 19u30 tot 21u30

De bron van uw gezondheid ‘ontzuren’. Uw gezondheid in evenwicht houden start met een goed zuur/base-evenwicht in het lichaam.  Verzuring ligt aan de oorzaak van veel aandoeningen.  Het verwijderen van afvalstoffen is belangrijk.  Heb je veel last van ontstekingen, … of wil je gewoon je lichaam fit en jong houden?  Wat zijn de voordelen van ontzuren?  Hoe begint je er aan?  Dat en veel meer ontdek je tijdens deze lezing

€15 (inschrijven kan tot 15 mei 2018)inschrijven noodzakelijk via www.gezondnatuurlijk.eu