Kruidige studiereis in de Drôme  

Aankomst zondag 5 augustus 2018 – vertrek vrijdag 10 augustus 2018
 
inschrijven noodzakelijk via www.gezondnatuurlijk.eu
 

Tijdens deze studiereis worden een aantal bedrijfsbezoeken voorzien. 

Programma onder voorbehoud: aankomst op zondagavond - we bezoeken tijdens de week een likeurstokerij - savonnerie - herboristerie (bedrijf gespecialiseerd in het drogen en verwerken van planten)  prof. distillerij etherische olie – tincturen en kruidenpreparaten -  olijf verwerkend bedrijf - bezoek + degustatie Cave  Clairette de Die en  lavendelverwerkend bedrijf

We overnachten in Château de Passières in Chichilianne  (dep. Isère ten zuiden van Grenoble)  kamers per 2 personen.  Toeslag 1 persoonskamer ongeveer € 125.  Op de kamers is overal Wifi ter beschikking.  Zicht op de bergen, buitenzwembad,  privé badkamer met toiletartikelen.  Alle kamers zijn niet-rokers.  Er is een privéparking vlakbij de accommodatie. 

Wie met openbaar vervoer komt kan opgehaald worden aan station Clelles-Mens, mits dit bij inschrijving te vermelden. 

Routebeschrijving, adres etc worden verstrekt na inschrijving en ten laatste 14 dagen voor vertrek. 

Praktisch

Prijs: €750 pp  inbegrepen: overnachtingen in gedeelde 2-persoonskamer met badkamer.

Prijs: single kamer: €875 pp

Inbegrepen: Icebreakingdrink - Alle maaltijden vanaf zondagavond aankomst tot en met vrijdagmorgen ontbijt, alle uitstappen, gidsen en entreegelden en deelname workshops.  Niet inbegrepen zijn alcoholische dranken en tussendoortjes –  niet inbegrepen vervoer heen-en terug alsook ter plaatse carpooling – onderling te regelen.

Uw deelname is geldig mits voorschot van 25% saldo voor 01 juni 2018

Gezinnen met kinderen die wensen deel te nemen gelieve op voorhand de beschikbaarheid van de kamers te checken. (Partners die niet wensen deel te nemen aan het programma, afhankelijk beschikbaarheid hotel – speciale prijs hotel, vraag informatie nancy.popieul@gmail.com)

Lactose – glutenvrije maaltijden of vegetarische maaltijden vermelden bij inschrijving

Deelnemen zonder overnachting is mogelijk info via nancy.popieul@gmail.com