studiereizen

Ruim 20 jaar organiseer en begeleid ik met veel passie, cursussen voor levensgenieters en passionele studenten.

Ontspannen, genieten, studeren met volop ruimte voor vakantie, eigen beleving en spirituele groei!

Regelmatig zie ik ook wat mensen terug die op vorige cursussen aanwezig waren, dat zegt veel en doet mij altijd heel veel plezier.

Workshops op vakantiebestemmingen, wandelingen, ongerepte natuur, bedrijfsbezoeken etc. is wat je tijdens deze studiereizen mag verwachten.

De reizen zijn bedoeld voor leergierige natuurliefhebbers, herboristen, mensen die geboeid zijn door natuur en vooral door het leven zelf. Mensen die geluk, dankbaarheid, vriendschap, liefde, duurzaamheid, zingeving en verdieping hoog in hun vaandel dragen. Mensen die zich elke dag verwonderen over de schoonheid van het leven….

k bied je:

·       Inspirerende omgeving

·       Rust en ruimte

·       Boeiende workshops

·       Genieten van lekker eten

·   Ruimte voor vriendschappen en persoonlijke groei

·  Een mooi kader, goede organisatie, leuke en boeiende vakantie

 

Ik streef er naar om deze studiereizen ook een stukje vakantie voor de deelnemers te maken en het aangename aan het leerrijke te koppelen. In de prijs zijn steeds alle overnachtingen – maaltijden, koffie en thee tijdens de cursus-sessies en uitstappen alsook entreegeld van de vooraf aangekondigde bezoeken inbegrepen.  Om het voor iedereen aangenaam te maken is dit telkens voor een beperkte groep deelnemers.  De heen- en terugreis (uitzondering Egypte)  is niet inbegrepen en gebeurt met eigen vervoer.  Ook ter plaatse proberen we zoveel mogelijk kostendelend te carpoolen.  Neem gewoon even contact op en bespreek je mogelijkheden.