Nancy Popieul, BSc

Vanuit grote Liefde en diep respect voor het Leven, ben ik ooit mijn nooit eindigende zoektocht gestart.  Ik hou er van om mensen te helpen zien naar hun gezondheid, leven algemeen, inzicht te krijgen in hoe alles samen hangt,.... 
Vanuit die context ben ik ooit gestart met het volgen van allerlei opleidingen. In eerste instantie als een zoektocht voor mezelf.  
Meer dan 20 jaar geleden gestart om ook die kennis te delen.  Eerst als docent en vervolgens ook als therapeut. 
Beiden combineren maakt het plaatje compleet.
Ik blijf bijscholingen volgen en mijn passie verder uitbreiden.
 
Een begeleiding bij mij bestaat uit allereerst een verkennend gesprek. Aan de hand van een vragenlijst en een in-take gesprek wordt de basis gelegd voor een verder opvolging. Ik vraag je dan ook de eerste keer om ook zoveel mogelijk materiaal zoals bloedtesten, medicatie etc mee te brengen. 
Samen bekijken we je levensstijl, voedingspatroon,... Ik werk niet met dieten, mijn werk bestaat erin om zoveel mogelijk te werken met jou eigen voedingspatroon en levensstijl.  Zo weinig mogelijk afwijken. Uit ervaring weet ik dat dit het beste werkt. We bekijken de mogelijke triggers die je ziek maken bouwen samen aan een gezond en evenwichtig alternatief.
Ondersteunen doe ik met zachte remedies.  Darmflora gezond maken, gemmotherapie, phytembryotherapie, kruidenremedies, bachbloemen,voedingssupplementen,... 
Mijn doel is je iets aan te reiken waar je zelf mee aan de slag kunt.
 
Beknopte Curriculum Vitae

Bachelor in Health Science (Universiteit Milton Keynes, Uk), klinische gemmotherapie, phytembryotherapie, fytotherapie, alchemische spagyrie, aromatherapie, bachbloesems, herboriste… is opgeleid in binnen- en buitenland.  Meer dan 20 jaar ervaring binnen de gemmotherapie en grondlegster opleiding gemmotherapie in Vlaanderen. Docente verschillende instanties, gastspreekster diverse congressen,  Docente verschillende disciplines voor toonaangevende bedrijven in België, Nederland en Luxemburg.

 Auteur boeken ‘Planten, Levenskracht en DNA’ en 'Zeewier, de toekomst'. ‘Alchemische spagyrie’, ‘Handboek voor  klinische gemmotherapie’

In het voorjaar 2018 verschijnt het boek ‘Symfonie van Leven, levensbeschouwing en Natuurgeneeskunde in de traditie van H. Hildegard van Bingen

 

Contact

GezondNatuurlijk Veldstraat 11
Ruiselede
8755
0495280129 nancy.popieul@gmail.com