Detox

Detoxkuren en ioniserende detoxvoetbadjes*

Ons lichaam stapelt tal van afvalstoffen op, deze zijn afkomstig van de werking van ons lichaam, opruimen van ontstekingen, externe factoren, voeding, stress,.... Deze kunnen schade aanrichten aan weefsels, DNA,... Een gezond lichaam kan veel afvoeren.  Toch is het belangrijk om regelmatig uw lichaam een beetje hulp te bieden.

Je kunt dit op verschillende manieren en één ervan is het ion-cleanse voetbadje gecombineerd met voedingsadvies en ondersteunende kruiden en gemmotherapie. 

 

Wat is het ion-cleanse voetbadje?

Het lichaam heeft een circuit van 30 minuten om de afval uit de cellen te halen en deze af te voeren naar de klassieke kanalen zoals lever, nieren, longen, huid. 

Wanneer deze echter niet optimaal functioneren, blijft flink wat afval in je lichaam geparkeerd. 

Deze afval zorgt ervoor dat je,  je moe gaat voelen, minder stress aankunt, etc.  

Tijdens de sessie wordt je aangesloten aan een ioniserend toestel dat bij het voetbadje hoort.  Je zit rustig met je voeten in het voetbadje.  Het aangename warme water en het kopje kruideninfusie laten je lekker ontspannen. Er zijn geen ongemakken aan verbonden.   Aan de hand van de verkleuring van het water kunnen we dan zien welke afvoersystemen ondersteund dienen te worden.

Nadien merkt u vrij vlug resultaat bij bv vermoeide benen – vochtophoping, gewrichtsklachten, stoelgangproblemen, huidproblemen (een kuur bedraagt minstens 6 sessies met een tussenpauze van 1 week min)

 In principe heb je een 6 à 10-tal sessies nodig, maar dat wordt helemaal door jou zelf beslist. 

°niet tijdens zwangerschap - mensen met een pacemaker of diabetes dienen dit vooraf te melden.

*deze kuur is odersteunend en vervangt niet de diensten van een arts