Amuses voor uw gezondheid

te Ruiselede
reeks voordrachten 

10 december 2017  Diabetes

Zondagnamiddag van 13u30 tot 17u30

Diabetes

10 december 2017

Zondagnamiddag van 13u30 tot 17u30 te Ruiselede

Meer en meer mensen krijgen de diagnose diabetes.  Tijdens deze namiddag bekijken we ons suikermetabolisme van dichtbij.  Oorzaken van diabetes,…. We gaan dieper in op gezonde voeding, alternatieven voor zoet,  levensstijl, natuurlijke remedies,…. Heb je diabetes?  Misschien kan deze voordracht ook nog iets voor jou betekenen…. Geschikt voor iedereen die met gezondheid bezig is.

€25 per persoon (inbegrepen gezonde hapjes met alternatieve suikers)

Inschrijven nancy.popieul@gmail.com

 

Diabetes, is een van de snelst groeiende gezondheidsproblemen van de 21° eeuw.  Volgens veel wetenschappenlijke bronnen wordt diabetes type 2 niet onder de ziekten gerekend maar wel het resultaat van een chronische ontsteking in uw lichaam ten gevolge van een verkeerde levensstijl.

Als dit zo is dan kunnen we onze levensstijl veranderen, verbeteren en zo dit voorkomen.  Maar veranderen en verbeteren doen we niet op 1-2-3.  Je hebt eerst en vooral inzicht nodig.  Waar loopt het fout?  Hoe pak ik het aan en wat is mogelijk binnen onze huidige levensomstandigheden en werk…. Ondertussen zijn er heel veel mogelijkheden om met gezonde voeding aan de slag te gaan.  Dit betekent wel kennis opdoen, uitdagingen aangaan om nieuwe dingen te leren kennen en gebruiken.

 

Wil je deze uitdaging aangaan?  Kom dan in eerste instantie al kennis opdoen…

 

Alle deelnemers vertrekken naar huis met een feel-good tasje boordevol informatie en vooral veel nieuwe producten om te ontdekken.... 

Zondag 4 februari 2018 A cup of tea?

Voordracht van 14 tot 17u

Thee is in, thee is hot, theedrinken hoort bij gezondheid.  Maak kennis met verschillende soorten thee waaronder de Matcha, het groene goud uit Japan.  Deze namiddag wordt afgesloten met een theedegustatie en versnaperingen

€25 (inschrijven kan tot  25 januari – in de prijs inbegrepen theedegustatie met versnaperingen)

 

20 februari 2018 Immuniteit, uw weerstand verhogen

voordracht van 19u30 tot 21u30

We bekijken alle facetten van onze immuniteit.  Daarnaast maak je kennis met natuurlijke remedies die je immuniteit een boost geven.

€15 (inschrijven kan tot 10 februari 2018)

 

20 maart 2018 Cholesterol, een gezond verhaal

Voordracht van 19u30 tot 21u30

Wat is cholesterol, wat zijn vetten, gezonde vetzuren,…. We duiken in dit verhaal.  Hoe hou je je cholesterol in evenwicht, wat bestaat er aan natuurlijke remedies die je hierbij kunnen helpen….

€15  (inschrijven kan tot 10 maart 2018)

 

17 april 2018 Nieren en blaas

Voordracht van 19u30 tot 21u30

Veel mensen hebben last van chronische blaasontsteking.  Tijdens deze voordracht bestuderen we de urinewegen.  Hoe hou je ze gezond en vooral welke remedies werken ondersteunend. 

€15 (inschrijven kan tot 10 april 2018)

 

 

Bent U lid van een vereniging, hebt u een natuurwinkel,???? Neem gerust contact op indien u graag zelf een voordracht organiseert…

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode