Bijscholingen thema's

Klinische Gemmotherapie – Nader bezien deel 2 Immuniteit, allergie en gewrichten

20 JANUARI 2018 Van der Valk Zaltbommel

Op 20 januari 2018 organiseert HB08 weer een verdiepingscursus gemmotherapie. De spreekster deze dag is Nancy Popieul. Deze dag is een vervolg op de gegeven cursussen in 2017. Verder is deze dag ook geschikt voor eenieder die al een zekere basiskennis heeft van de gemmotherapie.

Aanmelden: van 9.30 uur – 10.00 uur
Aanvang cursus: 10.00 uur
Einde cursus: 17.00 uur
Locatie: Hotel van der Valk in Zaltbommel

In de ochtend zal Nancy de onderwerpen immuniteit en allergie behandelen en in de middag zullen de gewrichten aan bod komen. De te behandelen thema’s sluiten goed op elkaar aan.
Er zullen diverse gemmo’s besproken worden en via het systeem van Reckeweg en de fyto-sociologie rijkt Nancy u een nieuwe insteek aan voor uw praktijk.

De kosten voor deze dag bedragen € 75,- (excl. btw).
Koffie, thee, water en een broodjeslunch zijn hierbij inbegrepen.

Accreditatie is verleend door MBOG.(orthomoleculair 3 pt en algemeen medisch 3 pt)
Accreditatie zal verder o.a. worden aangevraagd bij NVVM

U kunt zich aanmelden voor deze interessante dag op de site van Yours Healthcare. Na betaling ontvangt u per e-mail een bevestiging van de inschrijving plus een link naar uw factuur.

 

Klinische Gemmotherapie – gemmotherapie voor de gezondheid van iedereen – mannen – vrouwen en kinderen.

Zondag 25 februari 2018 van 10u tot 16u30 te Susteren Nederland

Deze dag is een vervolg op de cursus gemmotherapie die eerder doorging in Susteren.  We verdiepen ons tijdens de dag in alle gemmotherapeutische producten die in aanmerkingen komen bij opgroeiende kinderen. (immuniteit, botaanmaak etc)  -  deel 2 gaat over hormonen zowel bij de man als bij de vrouw.

Beiden delen sluiten nauw aan bij elkaar en kunnen niet los van elkaar gevolgd worden.  Je dient een voorkennis te hebben van de gemmotherapie

Prijs: € 110 (cursus, biologische maaltijd, koffie en thee en geschenkpakketje inbegrepen)  Inschrijven doe je via nancy.popieul@gmail.com

Je ontvangt een factuur voor deze dag via mail.  Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling. Inschrijven gebeurt in volgorde van betalingen het aantal plaatsen is beperkt.

Inschrijven kan tot  10 februari 2018

Gemmotherapie of Phytembryotherapie? 

zaterdag 24 februari 2018 van 10u tot 16u30 te Susteren Nederland

De wereld van de knoppentherapie staat niet stil... Ook ik niet.  Na recent verschillende bijscholingen te volgen in  zowel in Frankrijk en Zwitserland ben ik klaar om ook in Vlaanderen en Nederland op de kar te springen en de verwarring op te helderen.

Zowel in de phytembryotherapie als de gemmotherapie werken we met plantenknoppen.  De bereiding van beide producten verloopt iets anders.  Ook het werken gebeurt vanuit een heel andere strekking.  Waar we binnen de klinische gemmotherapie werken op drainage en vanuit de cyclische fytotherapie en het systeem Reckeweg, werken we binnen de phytembryotherapie vanuit de evolutie en de volledige holistische mens.  

Wil je de verschillen leren kennen en beiden leren correct toepassen?  Dan is deze opleidingsdag zeker iets voor jou.  Je kunt de dag zien als een bijscholing zoals hij is bedoeld maar voor mensen die heel even willen proeven vooraleer in te stappen in de opleiding klinische gemmotherapie is dit ook een aanrader.

Prijs: €110  (cursus, biologische maaltijid, koffie en thee alsook een geschenkpakketje inbegrepen) 

Inschrijven doe je via nancy.popieul@gmail.com

Je ontvangt een factuur voor deze dag via mail.  Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling. Inschrijven gebeurt in volgorde van betalingen het aantal plaatsen is beperkt.